Service IT administrare de la distanță

De ce să se ocupe o firmă de IT-ul tău ?

remote-it-galati

Specialistii nostri vor interveni de la distanta pentru a oferi servicii IT profesionale si pentru a rezolva orice situatie cu potential de intrerupere a activitatii. Echipa remote de suport IT este impartita pe trei nivele de competenta, iar fiecare cerere IT va fi preluata si rezolvata conform gradului sau de complexitate.

 Timpul de interventie remote pentru fiecare cerere IT este raportat la catalogul de servicii ITIL – standard international care indica timpul mediu de rezolvare pentru 170 de tipuri de incidente diferite. Echipa disponibila pentru suport remote utilizatori urmeaza procedurile din catalogul ITIL.

Timpul de interventie remote se realizeaza in maximum 15 minute, iar timpul mediu de rezolvare este de 1h.

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezinta colaborarea cu o companie care sa asigure functiile IT, care in mod traditional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu.

Da, este mai eficient si mai ieftin sa externalizezi serviciile IT! Cu pana la 80% mai ieftin, pe langa multe alte avantaje.

Service IT administrare de la distanță

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile.Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!

  • intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil
  • oferim consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT
  • raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate
  • oferim consultanta pentru achizitii IT si software

Prin serviciul de “Suport IT Remote”, clientii beneficiaza de suport IT remote 24/7 si au posibilitatea de a trimite rapid o cerere IT pentru solutionarea incidentului aparut, prin e-mail, online, telefonic sau prin SMS. Sistemul de ticketing modern le permite utilizatorilor sa inregistreze rapid un incident IT, sa afle timpul de interventie estimat si sa urmareasca in timp real stadiul ticketului, iar la final pot oferi feedback pentru modul de rezolvare.

Infrastructura operationala si departamentul IT sunt adevarate zone nevralgice in interiorul multor companii din Romania. Intelegem si te putem elibera de aceasta grija, pentru ca tu si echipa sa va puteti concentra pe activitatile care aduc mai multa valoare afacerii.

Cu ce ne ocupăm?

Portofoliu clienți