magazin-play-galati-dezvoltare-aplicatii-android

Secrete dezvoltare aplicații Android

Cum să dezvolți aplicații mobile 2019 este o întrebare generală care se află pe buzele tuturor dezvoltatorilor. Dezvoltatorii profesioniști se întreabă în 2019 despre noile linii directoare oferite de proprietarii platformelor de aplicații mobile.

Odată cu trecerea timpului – în general cam la un termen de 6 sau 9,12 luni, administratorii Google Play și AppStore vin cu modificări de politică ale aplicațiilor găzduite. Asta înseamnă că acestea trebuie actualizate și livrate către utilizatori într-o formă modificată și corectă. Cele care nu reușesc să îndeplinească aceste condiții sunt retrase automat din magazine, cu posibilitate de retrimitere înspre aprobare.

magazin-play-galati

De-a lungul anilor, Google a făcut multe modificări vizuale în Magazinul Google Play pentru a face mai atrăgătoare.

După accentuarea recentă a magazinului Google Play cu elemente de material tematic în secțiunea de recenzii, Google își îndreaptă acum atenția către pictogramele din Magazin Google Play.
Acesta a anunțat noi specificații pentru pictogramele de aplicații pentru a asigura o apariție mai uniformă a înregistrării individuale a aplicațiilor.

Pentru a vă asigura că pictogramele de aplicații respectă regulile stabilite de Magazin Google Play, dezvoltatorii trebuie să încarce pictograme pătrată. În timpul procesării, colțurile acestor pictograme vor fi rotunjite dinamic și va fi adăugată automat o umbră de picătură. Google insistă asupra faptului că dezvoltatorii nu mai trebuie să încarce icoane cu fundaluri transparente și să se asigure că lucrările principale sunt plasate în centru.

Aceste eforturi vizează asigurarea faptului că dezvoltatorii îi ajută pe Google să ofere un aspect minim al Magazinului Google Play, în armonie cu elementele tematice materiale. Începând cu luna aprilie, dezvoltatorii vor putea să încarce pictograme noi în conformitate cu cele mai recente specificații din Consola lor Play.

Până în mai, dezvoltatorii nu vor mai putea încărca noi pictograme care nu se potrivesc cu specificațiile, chiar dacă pictogramele mai vechi vor rămâne neschimbate. Cu toate acestea, până la data de 24 iunie, dezvoltatorii trebuie să încarce pictograme noi, dacă nu doresc ca pictogramele aplicațiilor să fie transformate brusc în icoane “moștenite” în formă de squircle.

Aceste specificații nu afectează pictogramele lansatorului, dar Google recomandă dezvoltatorilor să creeze pictograme adaptive pentru o experiență uniformă a utilizatorilor. Notabil, icoanele adaptive, introduse cu Android 8.0 Oreo, vor juca acum un rol mai important în personalizare, deoarece Android Q Beta permite utilizatorilor chiar să schimbe forma simbolurilor Quick Settings. În plus, în timp ce noile linii directoare se aplică aplicațiilor care sunt vizualizate de pe smartphone-uri Android sau Chromebookuri, modificările nu se aplică altor platforme, printre care Wear OS , Android Auto sau Televizoare Android.

Am fost cumva prea tehnici?