fani-tardini-site-nou

Interfață nouă Teatrul Fani Tardini Galați

Dacă a venit sau nu momentul pentru o interfață nouă la Teatrul Fani Tardini Galați – rămâne ca publicul să decidă. Noi am promis și la rândul nostru am realizat. Nu este o interfață nouă. Este o aplicație pe server. O aplicație mobilă cu o interfață de tip site ce are în spate tot ce este necesar pentru achiziție bilete, newsletter, notificări pentru public și multe, multe altele.

Ce vrem să facem?
Pai am pornit de aici, și am dorit să implementăm un soi de standard de prezentare a pieselor de teatru către publicul țintă.

Ne-am dorit astfel de recenzii. Ele existau și înainte. Ne-am dorit însă ca site-ul fanitardini.ro să le oglindească. Unde? În șabloanele de piese de pe site. Pentru că ele nu sunt DOAR niște piese, ci sunt întregi evenimente în care OAMENII ce pentru noi poartă numele de ACTORI se produc pe scenă ca NOI – marele public SĂ TRĂIM.

Iar asta nu o poți face având ca interfață on-line un site de începători. Ai nevoie de un întreg sistem de relații între TIMP, OAMENI și REPREZENTAȚII astfel încât nevoia de a prelucra informația artistică să se reducă strict la cele cu adevărat importante.

Ce ne-a interesat? 
Un sistem de prezentare sub formă de carduri Google care să aducă exact “jetonul” de informație potrivită. Ne-am învățat comozi. Ne-am învățat ca informația să stea la dispoziția noastră în ceea ce noi numim COPACUL INFORMAȚIILOR – iar noi, utilizatorii să ridicăm doar mâna pentru a culege rodul. 
Ce ne-am mai dorit? Un sistem de promovare a vârfurilor de lance dintr-o piesă de teatru. A acelui “silver bullet” ce vinde piesa la casele de bilete, în on-line, sau chiar în ceea ce se numește speculă. Am creat o interfață în care proprietarul conținutului, Teatrul Dramatic Fani Tardini Galați poate selecta un actor celebru dintr-o piesă, un regizor de seamă, sau poate acel rol secundar ce face în câteva secunde sarea și piperul unui întreg spectacol.

Sfaturile bune
Sfaturile bune sunt ceea ce ne recomandă. Avem libertatea de gândire, gândim în afara cutiei și a zonei de confort, ridicăm ștacheta și solicităm de la ceilalți DOAR COLABORAREA și DESCHIDEREA CĂTRE NOU.

Mai e puțin. Termenul de lansare va fi 1 mai 2019. Oare o să reușim să ne ținem de el? TU când ai de gând să ne suni?