Editare foto-video clip prezentare

Toată activitatea on-line are nevoie de imagine, sunet și mișcare

filmare_drona_galati

Când vine vorba de foto și video digital, suntem pregătiți cu tehnologie de ultimă oră pentru generarea de conținut personalizat și unic

Fie că e vorba de conținut digital pentru un site de prezentare, magazin on-line sau prezentare de produse și servicii – avem tot ceea ce ne trebuie pentru a îți oferi serviciile integrate de marketing cu care ne mândrim.

Toate sunt miniaturizate, accesorizate și mobile pentru a fi folosite în orice condiție sau mediu. Deținem un portofoliu vast de lucrări foto-video ce acoperă de la imagine de detaliu până la ansambluri de la înălțime mare – punându-le la dispoziția clienților noștri împreună cu logistica specifică.

Vom enumera pe scurt câteva dintre ele pentru a vă putea face o părere despre gama largă de utilizări de care ne bucurăm.

  • Dronă DJI Phantom 3 Professional 4K - 50 minute autonomie
  • Gimbal portabil DJI Osmo Mobile 4K - 4 ore autonomie
  • DSLR Canon EOS 5D Mark II
  • Obiectiv Canon EF 300mm f/4L IS USM
  • Obiectiv Canon EF-S 35mm f/2.8 IS STM Macro
  • DSLR Nikon D750 - supranumit "din noapte, zi"

Dincolo de conținutul "crud" scos de aparat, folosim tehnologii de procesare semi-profesionale și profesionale

editare-video-galati

Video Profesional și editare foto-video clip prezentare

Dupa cum le este dat numele, sistemele de stabilizare au rolul de stabiliza imaginea filmată. Filmarea de prezentare devine dificilă și asta se datorează în primul rând tipului de eveniment filmat. Filmarea de flux tehnologic sau eveniment nu implică regie, ceea ce ne limitează și ne face să nu deținem pe deplin controlul unui rezultat.

Toti videografii profesioniști folosesc sisteme de stabilizare diverse care să le aducă un plus de control asupra rezultatului filmat.

Și noi nu facem excepție și nici nu facem rabat la calitatea oferită.

Proiecte finalizate

Portofoliu activități

Te-am convins?
Haide să discutăm...