Informatii

  • Categorie : Web Design, Programare
  • Data :18 Februarie, 2019
  • Client :Cavalas Shoes Galati
platforma loializare galati cavalas puncte
doodle-1

Proiect pe scurt:

Care este strategia ta de crestere a activitatii de cumparare? Sau poate despre crearea de brand awerness? Pe piata de astazi, strategiile de loializare au devenit strategii-cheie pentru cele mai multe companii.

Deoarece in ziua de azi, integrarea tehnologiei este cruciala pentru succesul unei astfel de campanii, modul nostru de a crea solutii de fidelizare a clientilor este de a combina cele mai recente si cele mai puternice instrumente de marketing mobil cu optimizarea continua, in scopul crearii de mecanisme de reactivare care sa vina in intampinarea nevoilor individuale a fecaruia dintre clientilor nostri.

Pentru cei care doresc sa utilizeze telefonul mobil ca si canal de comunicare pentru programele de fidelizare a clientilor/consumatorilor, exista o varietate de aplicatii potentiale care pot fi implementate folosind tehnologia SMS. Reactivarile prin SMS ofera o metoda rentabila de a va mentine clientii la zi cu toate ofertele precum si cu cele mai recente reduceri si promotii.

Acest fapt a fost inteles de ceva timp de clientul nostru, constatand ca nu detine insa nici un fel de informatie despre clientii sai, desi numarul lor este suficient de mare. Astfel, am programat de la inceput la sfarsit o platforma de carduri de reducere in vederea fidelizarii clientilor sai, folosindu-ne astfel conform cu politicile GDPR de informatiile oferite in vederea reactivarii clientilor sai.

Noi am reusit! Tu cand vrei sa incerci sa colaborezi cu noi?

doodle-1

Ești interesat să lucrezi cu noi?