Informatii

  • Categorie : Web Design, Programare
  • Data :4 Martie, 2019
  • Client :Cavalas Shoes Galati
calculator_bauturi_petrecere_galati
doodle-1

Proiect pe scurt:

Atunci când vorbim de un calculator de băuturi ne gândim la cantități, număr de persoane, data evenimentului și tipul acestuia.

La acest lucru s-a gândit și clientul nostru când a solicitat un calculator de băuturi pentru evenimente. Inițial pornită mai mult în glumă, sub forma de: “ar fi frumos un astfel de calculator”, ne-am gândit să-l punem în practică.

Am stabilit de comun acord un necesar specific, provenit din experiența acestuia cu livrarea de băuturi pentru evenimente speciale din viața clienților săi, le-am categorisit, am glumit împreună despre cantitatea necesară unui bărbat (dar și unei femei) pentru a se simți bine.
Am tras linie. Am socotit, am stabilit niște procentaje, toleranțe și am luat în calcul ceea ce ar fi necesar pentru a acoperi tot palierul de gusturi și preferințe.

Ne-am pus pe treabă. Am programat cateva zile bune, am constatat că am plecat de la premise greșite și am rescris tot. Ce a ieșit satisfăcea nevoile clientului, motiv pentru care acesta a avut alte solicitări. De exeplu acela de a recomanda și o serie de produse din fiecare categorie.

Rezultatul? Cel așteptat.

Noi am reusit! Tu cand vrei sa incerci sa colaborezi cu noi?

doodle-1

Ești interesat să lucrezi cu noi?