Administrarea profilelor de socializare ne recomandă.

Gestionăm profile profesionale de socializare pentru tine

În SUA Facebook depăşeşte Google în ceea ce priveşte traficul săptămânal. YouTube este al 2-lea cel mai vast mecanism de căutare din lume - asta ar trebui să-ți dea de gândit

Doar pentru că există un profil cu numele afacerii tale nu înseamnă că e și folosit eficient. Dacă nu îți expui brandul și conținutul în fața publicului tău țintă, nu ai ajuns prea departe.

  • Ne asigurăm că profilul existent reprezintă corect identitatea afacerii tale
  • Creăm strategii personalizate cu scopuri clar definite
  • Te ținem la curent cu situația paginilor administrate
  • Extindem gradul de influență optimizând campaniile plătite

Cresterea in continuare a numarului de Fani a paginii poate fi putin mai complicata in comparatie cu procesul prin care treceai pentru a augmenta numarul de „Prieteni” ca profil. Spunem asta deoarece ca pagina nu ai posibilitatea sa trimiti o „cerere de prietenie”, cum probabil ai facut in trecut ca profil.

Tu inca mai ai profil in loc de pagina pentru a iti promova afacerea pe Facebook? Dupa ce ai citit acest articol mai vezi dezavantaje in a face schimbarea din profil in pagina? Asteptam opiniile tale si intrebarile legate de acest subiect.

socializare-galati-administrare

Fiecare postare pe rețelele de socializare îți oferă posibilitatea de a crea o relație cu clienții tăi. Mai mult, prin serviciul de social listening, poți urmări modul în care aceștia vorbesc despre compania ta. Investind timp și resurse în aceste direcții poți atrage unii dintre cei mai fideli clienți pe care îi poți avea.

social_media_galati_administrare

Haide să discutăm
Te invităm la o cafea