Webdesign și construcție site Galați, Brăila

Îți creăm locul tău în Internet, construim site-ul care te reprezintă

Pune în balanță activitatea cu un site atașat dar și perspectiva lipsei acestuia. Analizează plusurile și minusurile.

Parerea noastră este ca exista trei mari categorii de web design, acestea fiind determinate insasi de genul de stăpâni care le posedă.

  1. Site-uri care sunt trase de stăpânii lor. La acestea, oricat de nereușit ar fi concepute paginile web, orice web design începător sau dimpotriva, avangardist, nimic nu va conta. Ele sunt urmarite de fani, de adepți, de cursanți care nu văd neaparat site-ul și oricum ajung la el urmarindu-l pe stăpân. Sau dacă vad design-ul și funcționalitatea acestuia vor zice “uauu ce fain e”, sau așa a vrrut el să fie, original, asta e concepția!
  2. Site-uri care lucrează în locul stăpânilor. Acestea sunt pagini web cu funcționalități extinse. Ele sunt destinate sa vândă, să producă, să calculeze, etc. Putem să spunem, cu toată convingerea, ca la acest tip de pagini web avem un design impecabil, actualizate săptămânal, o portavoce pentru afacere. Dar nu acesta este scopul lor, repet, sunt pagini web care muncesc pentru dvs. sau cot la cot cu dvs. Noutatea in web design, aici, o reprezinta schimbarea mesajelor, a fotografiilor sau a produselor.
  3. Site-uri pentru oameni care vor sa fie prezenti pe web, sau la care internetul i-a aspirat și a intrat în viața lor, într-un cuvânt site-urile normale. Acelea ale majorității oamenilor. Sunt cei care își doresc doar SĂ FIE – ne mai contând și CUM SĂ FIE… Sper ca ați înțeles ideea.
webdesign_galati

Ce ar trebui să reprezinte serviciile de webdesign și construcție site?

A treia categorie din explicația de mai sus nu are nevoie de web designer. La prima, responsabilul cu partea artistica este “artistul”, omul politic sau cine o fi stăpân, de regula afon complet la fineturile web, dar știe ce să ceară, ce este minim necesar să prezinte clienților. La a doua avem de-a face cu un web design dictat de informaticieni și de piață, adică de nimeni și de toți în același timp, un web design ca în Legiunea Străină, riguros și cu rezultate cumva garantate.

Categoria de mijloc în care credem că te încadrezi și tu este a oamenilor de afaceri care n-au timp sa se ocupe de web design, nu vor sau nu le place, dar totuși nu sunt indiferenți la imaginea lor și își doresc să-și extindă capabilitățile de promovare către categorii noi de clientelă.

Ești interesat?
Haide să discutăm!