google-locatie-galati

Tu ai locație Google?

Ce apare pe Google atunci când cineva îți caută compania? Nu ar fi folositor dacă s-ar afișa instant locația, programul de lucru, linkul către site? Ar mai fi și numărul de telefon, pozele cele mai reușite și recenziile clienților? Orice companie poate beneficia de o secțiune cu informațiile relevante pentru potențialii clienți.
 
Clienții folosesc și Google Maps pentru a găsi localurile sau serviciile din apropiere care sunt disponibile, la ora la care caută. Astfel, o companie care s-a înregistrat în Compania mea pe Google poate fi găsită ușor în Google Maps atât în momentul în care potențialii clienți caută numele companiei dar și când caută categoria respectivă (de exemplu, cafenea).

Atunci când căutăm “cafenea” se vor afișa cafenelele din apropiere care și-au verificat locația în Compania mea pe Google. Dacă te ajutăm să înregistrezi în Compania mea pe Google poți afla, din dashboard, câți oameni au găsit compania pe Google, câți au venit din Căutări (Search), câți au venit direct din Maps, dar și ce procent a ajuns la locația ta pentru că ți-a căutat numele companiei, în comparație cu cei care au scris doar categoria.