Test viteza site și timpi încărcare

Construim doar site-uri de "A" și "B"

Testează-ți site-ul!

Dacă nota sa este mai C, D, sau chiar mai jos, e momentul să ne suni. Un site care nu îndeplinește criteriile Google este precum un supraponderal la un concurs de body-building.

Ideea e că o viteză de încărcare decentă, sub 5 secunde, e suficientă pentru ca site-ul tău să apară în primele rezultate din Google. Nu trebuie să îți dedici acum 80% din resurse optimizării vitezei site-ului. Însă nota sa vorbește de calitatea conținutului dar și a design-ului și programării.

Pune-ți site-ul la muncă. Din 2019 – Google va depuncta în lista de rezultate – site-urile care se încarcă greu, care nu respectă criteriile, cele fără certificate digitale de securitate.
Și lucrurile nu se vor opri aici. Trăim într-o lume competitivă, iar Internetul nu face diferență. Nimănui nu-i place un site lipsit de informație dar nici unul plin de informație și imagini căruia îi ia o veșnicie să se încarce.

Test viteza site și timpi încărcare

In concluzie, daca iti doresti o afacere online de succes, investeste intr-un design modern pentru o performanta maxima si alege un web hosting potrivit, pe masura consumului. Dezvolta continut educativ pentru consumatori, indiferent ca ai un blog sau un magazin online, pentru a le face activitatile mai eficiente si mai placute.

Incearca sa convingi prin orice mijloace un nou vizitator ca merita sa-si piarda chiar si cateva secunde din timpul pretios, pe website-ul tau.

Dacă nota site-ului lasă de dorit, sună-ne!

Putem să ajutăm!