scoala 16 galati

O mică producție video

Am desfășurat o nouă colaborare cu un nou client. Școala Numărul 16 Galați!

Nu cred că mai  este o noutate faptul că utilizarea video-urilor în marketing este în continuă ascensiune. Mai mult decât atât, folosirea video urilor în social media și nu numai, nu este sau va rămâne un simplu trend.

Pornită de la crearea unui filmuleț tip scurt metraj de promovare a înscrierii în clasa pregătitoare a copiilor din circumscripție, am decis să prezentăm integral școala cu toate atuurile ce derivă din activitatea asiduă a profesorilor acestei școli.

De-a lungul anilor, Școala nr. 16 Galați, a demonstrat ca în aproape 100 de ani de existență a știut să se modeleze, să se reinventeze păstrând totodată tradiția și punând interesul copiilor, respectul față de părinți și aplecare asupra studiului individual pe primul loc.

Este demonstrat că videoclipurile atrag atenția privitorilor mult mai tare decât orice alt fel de materiale grafice statice, cum ar fi un simplu text sau poze. 

Le salutăm astfel inițiativa și le lăudăm deschiderea către nou!

Videoul este cel mai bun mod de a scoate la suprafață emoțiile oamenilor în mediul online pentru că transmite mult mai mult prin intermediul expresiei fețelor, tonul vocii, muzică de fundal, coloristica video-ului.

Probabil nu vei fugi imediat să cumperi un produs după ce ai văzut un video despre el, dar acesta are impact mult mai mare la nivel subconștient. Evocarea emoțiilor în marketing a dovedit că influentează pozitiv decizia consumatorilor, chiar și pe piețele B2B.