Dezvoltare aplicații mobile Android și iOS

Asociază site-ului tău o aplicație mobilă pe Magazin Play sau AppStore

De la a citi ştiri şi a verifica emailuri, până la mobile banking şi cumpărături online, de la pariuri sportive pe internet şi până la tranzacţii financiare sau plăţi facturi, totul merge spre online şi mai ales spre gadgeturi mobile.

Acum exista o aplicatie pentru orice, iar daca a mai ramas un lucru neacoperit, nu va faceti griji. Se va inventa un app si pentru asa ceva, cat de curand. Avem de toate, de la jocuri 3D la aplicatii care monitorizeaza bataile inimii sau zgomotele bebelusilor. Si platformele pe care apar sunt la fel de variate, de la Android sau iOS pana la Smart TV-uri.

De ce să lucrezi cu noi pentru dezvoltarea unei aplicații mobile?

  • Îți poate genera un trafic adițional fața de un website clasic, pentru că nivelul de interactivitate este pur și simplu cu totul diferit
  • Este și un element de branding pentru business-ul tău. De ce? Pentru că odată instalată, ea va rămâne în telefonul utilizatorului
  • E ca și cum ai un loc special în device-ul pe care îl folosește aproape non-stop pe parcursul întregii zile.
google-play-galati

Externalizarea departamentului de marketing prin soluții software înseamnă a lua de pe umerii companiei tale presiunea constantă privitoare la crearea și îmbunătățirea de noi tactici de vânzare clasică.Investim intreaga noastra expertiza, abilitati tehnologice si know-how in furnizarea de aplicatii mobile competitive si de incredere.

Ce am mai făcut?

Portofoliu clienți