logo-mini

Contact si Cafea

ADRESA

INVITATIE LA CAFEA

Noi propunem colaborarea. Forma o alegi tu. Asta inseamna invitatia noastra la cafea. Si pentru ca chiar facem ceea ce spunem, invitatia e valabila. Pentru ca stim ca esti destul de ocupat, anunta-ne disponibilitatea ta si suntem acolo. Pentru o parere, pentru un sfat sau pur si simplu pentru schimbul de idei ce creaza progresul.
Cafeaua o dam noi. Tu vino cu ideile, impreuna le putem pune sigur in practica. Cel mai probabil ca vom avea deja o solutie pregatita pentru tine si asteptarile tale.

Formular de contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Intrebari frecvente

Exista un ratecard?

Da, exista si un ratecard, dar preferam sa raspundem asteptarilor tale cu o oferta personalizata in functie de nevoile tale de promovare. Iti putem oferi marketing de calitate bazat pe bugetele tale, nu pe baza preturilor noastre.
Si asta pentru ca in final nu pretul este cel relevant ci ce-ti putem oferi pentru sumele pe care esti dispus sa le pui „in joc”.

Exista garantii?

Da, intotdeauna. Serviciile noastre sunt de fapt de expertiza in comunicare, multa munca, o privire de designer si ceva matematica. Putem transpune pe hartie contractul tau in rezultate minim garantate.
Acest lucru garanteaza evitarea riscului specific business-ului. Nu promitem rezultate spectaculoare, garantam insa atingerea obiectivelor pe care impreuna le propunem.

Pe ce perioada vom colabora?

Rezultatele nu se obtin „maine”. Pe de alta parte daca nu reusesti singur poate e momentul sa te ajutam. Propunerile noastre sunt pentru un termen mediu.
6 luni – un an de zile de munca zi de zi ar fi in general suficiente pentru atingerea target-urilor pe care ni le propunem.
Le-am obtinut? Putem continua, trebuie sa continuam. O colaborare de succes incepe cu pasi mici, in fiecare an insa putem creste ritmul.