logo-mini

Depozitul de polistiren

Logo | Redesign | Promovare

Am realizat cu succes redesign-ul site-ului Depozitul de Polistiren din Galati, site responsive si implementat perfect pentru toate dispozitivele. Site-ul de prezentare al este acum accesibil tuturor persoanelor, fie ca doresc sa se informeze sau sa faca o comanda online, folosind telefonul mobil, tableta sau calculatorul obisnuit.

Am pornit de un site apartinand deja clientului, cu domeniu proprietar, pe platforma WordPress cu continut insa partial lucrat, si piese implementate gresit, fara a aborda in prima faza problema responsiveness-ului, sau optimizarea pentru motoarele de cautare.

Iata cum arata un algoritm de redesign schitat impreuna cu clientul in scopul atingerii tuturor punctelor dorite.

schema
 

Implementarea a fost un succes, site-ul poate fi vizitat la adresa: http://www.depozituldepolistiren.ro

  • LOGO DESIGN

    Am creat logo-ul firmei si am oferit clientului versiunea vectorizata a acesteia pentru a putea fi folosita in designul casetelor luminoase, a bannerelor publicitare, sau pentru colantarea masinilor apartinand firmei.
  • WEB DESIGN

    Am preluat site-ul lucrat partial, l-am remodelat, l-am completat cu continut, am optimizat totul pentru motoarele de cautare si am creat legaturile intre categorii, produse si pagina de contact sau cea de comenzi online.
  • ADMINISTRARE FACEBOOK

    Am preluat pagina de Facebook, i-am oferit o noua interfata media, si am publicat continut apartinand site-ului precum si produsele de promovat aflate in oferte temporare sau generale.

In ce a fost investit bugetul?

Site-urile noastre sunt transparente din punct de vedere financiar. Iti explicam direct ce costuri sunt, fara a ascunde eventuale cheltuieli ulterioare inerente.

Logo Design
20%
Webdesign
30%
Grafica si foto
20%
Programare
10%
Optimizare
20%

Hai sa bem iti pregatim o cafea la sediul nostru!

GAZDUIRE

Am oferit o oferta personalizata de gazduire, cu preturi mai mici decat orice alta solutie de webhosting de pe piata de profil.

WEBDESIGN

Finalizat in timp record, 14 zile, designul noului site respecta toate standardele de securitate si html markup prezente la data predarii site-ului.

ADMINISTRARE FACEBOOK

La pachet, in pretul lunar de administrare si promovare, am preluat si administrarea profesionala a paginii de Facebook, astfel incat clientii potentiali sa fie tinuti la zi in ceea ce priveste activitatea comerciala si portofoliu
Lucreaza cu noi

Lucreaza cu noi

Te invitam astfel alaturi de noi sa te alaturi echipei de clienti multumiti cu care lucram indeaproape, zi de zi, luna de luna.

Desemnam aceeasi persoana pentru a tine legatura de-a lungul timpului cu clientul pentru ca intelegem ca doar astfel putem crea o legatura pe termen lung, un parteneriat cu clientii nostri.

Contacteaza-ne